Knight Online Euko Ara

24 Şubat 2012 Cuma

Duyuru: İlk Gün Sorunları Ve Şeyler, Premium hakkında İçsel Bilgi

Bayanlar ve baylar,

Bu oldukça bir gün olmuştur. Bu dışarıdan biraz kaotik görünüyor olabilir, ama biz uğraşıyoruz ne karşılaştırıldığında hiçbir şey. Herhangi KO sunucu ilk gününde kullanıcıların çokluğu ile uğraşmak zorunda kalmıştır sanmıyorum.

Dört şey:

- Rosetta üzerinde işlemleri ile olası bir sorunu vardı: insanların NPoints ya da biz satın öğeleri alamadım. Biz onu arıyoruz ve yarın herhangi bir kayıpları telafi edecektir.
- Sorular bir sürü gibi Proxifier ve Hotspotshield gibi programlar hakkında sorulur. HackShield onlar paket yakalama için kullanılabilir ve bu nedenle yasadışı olarak kabul edilir, çünkü bu, kötü niyetli programlar düşünmektedir. Ben proxy / vpn kullanarak bağlanmak insanlara bırakır ne çözümler emin değilim.
- Insanların bir ton beta tesviye olaylardan kendi sihirli torba eksik görünüyor. Biz sorunları araştırmak kez Biz bu yarın teslim çalışacağım.
- Biz PUS giriş sorunu daha yakından bakmak alıyorsun. Bazı insanlar oyun içinde onu erişmek mümkün görünmektedir. (Yakında gerçekten bir düzeltme için umut) yakında bu konuda daha fazla olması dileğiyle.

Son olarak, birçok kullanıcı deneyimi Premium belirgin düşük XP Bonus hakkında şikayet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder